Om mig

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag heter Helena Wester.

Jag är utbildad beroendeterapeut,  lic. LCHF kostrådgivare, kock och mikronäringsterapeut.

Jag har hela mitt liv varit intresserad av mat & matlagning. Jag utbildade mej till kock på gymnasiet & har jobbade som det i över 12 år.

Jag har själv lidit av  sockerberoende och tablettberoende. Jag har varit bulimiker sen jag va 12 år. Har lidit av fibromyalgi, atopiska eksem, orolig mage, candida & övervikt. Varit väldigt trött och orkeslös. Inte haft någon riktig energi. När jag förstod att det var sockrets fel, att jag var sockerberoende, gjorde något åt mina problem & la om kosten försvann alla symptom. Min fibrovärk försvann ca 3 månader efter det att jag la om kosten, min candida försvann efter ca 5 månader, så även mitt mjäll (som kan bero på candida). Eksemen är mycket bättre & magen började fungera klockrent nästan på en gång. Jag fick tillbaks energin väldigt snabbt & är nu pigg på morgonen när jag vaknar och kan inte sova till framåt lunch vilket jag ofta gjorde förut. Dessutom, som en bonus har jag hittills gått ner 20kg.

 

Jag är aldrig hungrig och äter mej mätt på god naturlig mat med rätt fett i. Det är nästan det viktigaste tycker jag. Jag har ju provat många kurer och dieter just för att gå ner i vikt, men det har ju varit begränsad och tråkig mat (eller pulver), jag har inte varit riktigt mätt utan ständigt sugen, så efter ett tag har jag tröttnat och då börjat äta och gått upp, många gånger mer än jag gått ner. Dessutom har min kropp inte mått bra. Det bästa med att äta artenlig föda är att kroppen fungerar maximalt. Man mår så mycke bättre.

 

Nu har jag vävt ihop all min kunskap och mina erfarenheter och är redo för att hjälpa just dej med att komma igång med individ anpassad naturlig kost/artegen föda, (typ LCHF) & mat för sockerberoende . Jag vet av egen erfarenhet att det kan vara lite krångligt i början så mitt mål är att förenkla vardagen för dej så du slipper att tänka så mycket. Jag skräddarsyr menyer åt dej där du även får inköpslistor om du vill, så du slipper tänka på vad du ska handla. Jag hjälper dej att hitta balansen i kosten så du får exakt den bränsleblandning du är gjord för. Det kan vara väldigt skönt i början.Vill du sedan ha mer hjälp så självklart kan du få det.

 

Rätt fett gör underverk för sockerberoende!!Ta kontakt med mej för mer info!

 

 

 

 

 

 

• www.dinwebbsida.com