PÅ GÅNG!!!

 

Här kan du hitta intressanta & roliga grejer som är på gång, håll pilen över dom färgade områdena så kommer du till en länkad sida.

 

2012-05-13

 

Unik kurs om den anpassade kostens och rörelsenes betydelse

.

Jag & Sussie Olofsson, Neuropedagoger i centrum, kommer att hålla kurser tillsammans

 

Gå in & titta under kurser. Vi kommer hålla 2 st nu i sommar, men troligen kommer det bli några kurstillfällen under hösten/vintern oxå.

 

Varmt välkommna

 

2011-10-21

 

Föreläsning i Ludvika

 Den 2:a november kl 18 håller jag en föreläsning om kosten till bar & vad dagens mat gör med oss. Det kostar endast 20 kr. Alternativ fika kommer att säljas på plats.

 

ABF huset, Köpmangatan 1 i Ludvika

 

Varmt välkommen

 

 

2011-10-12

 

Kurs i Norge

På fredag åker jag till Norge på kurs. En utbildning om vad gluten, mjölk & socker gör med våra kroppar. Hur man med hjälp av en kostomläggning kan lindra symptom på ADHD, Asberger, olika psykiska diagnoser, allergier, eksem, migrän mm.

Ska bli väldigt intressant

 

 

2011-09-15

Sockerberoendekurs

Kurstid
OBS tid : Start onsdag den 21 September kl 19.00 till och med söndag den 25 september kl 14.00.

 

Plats
Brunskogs vandrarhem i Värmland.

 

Anmälan och information:

Annica Strandberg 0570-34 20 6, 073- 052 70 67, info@annica.strandberg.se .

 

 

 

2011-05-05

Matlagningskursi Gävle

Den 14 maj håller jag en matlagningskurs i Gävle. Vi kommer att varva teori & praktik. Vi startar 8.30 med en lättare frukost & avslutar dagen med middag kl 17.30.

Är du intresserad att komma så skicka ett mail med namn, adress & telefonnr.

 

2011-04-05

Våffelförsäljning

Vi är i full gång med förberedleserna inför våren & sommarens pannkaksförsäljning. Vi ska ut på marknader & festivaler & sälja mandelvåfflor med hallon & grädde. Tyvärr så är det väl så att "Normisar" kan vara lite rädd för LCHF/artegen föda, så vi kommer även sälja vanliga pannkakor. Men målet är att om några år enbart erbjuda sockerfria alternativ. Utbudet för sådant är ju minemalt, så det behövs verkligen. Vi börjar med Borlänge marknad den 15-17 april. Det som är klart hitintills är Peace & love i Borlänge & Getaway rock i Gävle, men vi hoppas på Sweden rock & Get out West oxå + lite marknader härikring

.

2011-03-13

HÄLSOMÄSSA I AVESTA

Lördagen den 19 mars mellan 10 & 16 kommer jag att stå på hälsomässan i Avesta. Jag kommer att dela monter med Camilla Svensson som håller på med Ekologosk hudvård. Kom gärna dit om du har möjlighet. Jag kommer att bjuda på lite av varje.

 

 

 

2011-03-13

Intensivkurs

På torsdag åker jag upp till Hudiksvall för att föreläsa om maten på en av Bitten Jonssons intensivkurser i sockerberoende.

Är du intresserad av att gå en sådan, kika in på hennes hemsida

 

 

2011-02-26

ÄNTLIGEN ÄR

INTERNETBUTIKEN KLAR!!!

Eller klar kanske den aldrig blir, men nu slår vi upp dörrarna & körigång. Det kommer att komma massor med nya spännande produkter, allt för att underlätta din sockerfria vardag.

Vad ska vi dricka till maten nu när vi inte kan dricka läsk?? Köp ett av våra goda teer, brygg det & ställ i kylen. En toppen måltidsdryck.

Tala gärna om vad du saknar så får vi se om vi har möjlighet att ta hem det.

 

http://rattfettebutik.se

 

 

 

2011-01-17

INTENSIVKURSER i sockerberoende

Jag kommer under våren att hålla föreläsning om mat för sockerberoende på Bitten Jonssons intensivkurser för sockerberoende.
För ser info gå in på hennes hemsida

www.bittensaddiction.com 

 

 

2010-10-31

 

INTENET BUTIK

Är i full gång med att färdiställa min internet butik som jag hoppas kan komma igång innom några veckor.

Jag kommar att sälja produkter jag själv tycker är bra & som jag kan stå för. Allt kommer självklart vara Ekologiskt i största möjliga mån. Kommer det vara någon produkt du saknar får du höra av dej så kanske jag kan ta in det.


Håll utkik...snart startar den ; )

 

210-10-27

 

MATLAGNINGKURSER

 

Nu är datumena för matlagningskurser spikade.

Den första kursen bli den 10-12 december med Julbord som tema.

Är du intresserad gå in under Kurser & läs mer

 

 

2010-10-19

 

Immunförsvars kurs

 

I morgon åker jag iväg på en kurs om immunförsvaret. Ska bli jätte intressant.

 

 

2010-10-07

 

Helgkurs

Jag håller på att jobba med en veckoslutskurs i sockerfri mat där vi både kommer att ha teori & mycke praktik. Jag hoppas kunna hålla en sådan kurs i november. Håll utkik…

 

2010-09-19

 

Utbildning

Tisdagen den 21 september kommer jag vara på en Detox-utbildning som Holistic håller & kommer därför inte att kunna svara i telefon. Men maila gärna eller prata in ett medelande på telefonen så återkommer jag.

 

 

2010-09-07

 

Sockerberoende???

Är du sockerberoende & behöver hjälp??

Bitten Jonsson håller superbra kurser i sockerberoende under hösten, där du får kunskap om sjukdomen. Vad som händer i hjärnan när vi äter socker mm. Du får massor med redskap med dej hem för att klara av sugen & dom svåra frestelserna.

 

2010-09-04

LCHF-konferens

 

En hel dag med intressanta LCHF-föreläsare. Jag har själv sett alla utom Sanna Ehdin. Kommer nog bli en riktigt intressant dag. Jag tycker du ska åka om du kan

 

 

2010-09-04

Kurs

 

Senare i höst tänkte jag anordna en kurs i naturlig mat. Den kommer att innehålla både praktisk matlagning & teori. Det kommer endast att vara 10 platser. Maila om du är intresserad. Först till kvarn...

Återkommer om mer info längre fram

 

 

 

• www.dinwebbsida.com